O podjetju

Smo uveljavljena slovenska družba s področja razvoja informacijskih rešitev za srednja in večja podjetja. Delujemo od leta 2001, naše izkušnje s področja informacijskih tehnologij in velikih poslovnih sistemov pa so še za nekaj desetletij bogatejše. Usmerjeni k uporabnikom znamo prisluhniti njihovim željam. Zanje smo razvili celovit, tehnološko napreden in modularno sestavljen poslovni informacijski sistem IS21.

Naše poslanstvo

Naše poslanstvo je zagotavljanje celostnih rešitev s področja informacijskih tehnologij, namenjenih podpori vsem poslovnim procesom v podjetju. Naše visoko specializirane vertikalne rešitve s področja billinga in proizvodnje so primerne tudi za najzahtevnejša okolja.

Naša vizija

Naša vizija je ohranjati vodilno mesto v Sloveniji na področju informacijskih rešitev ter to vlogo razširjati tudi izven meja naše države. S svojimi specializiranimi rešitvami za billing želimo prodreti na globalnem trgu.

Svojo vizijo nameravamo uresničiti predvsem:

  • s celostnimi rešitvami v svetovnem kakovostnem vrhu in s stalnim uvajanjem novih tehnologij – s svojim znanjem ter sodelovanjem s partnerji in zunanjimi sodelavci to lahko dosežemo;
  • z usmerjenostjo k uporabnikom – verjamemo, da lahko podjetja z našimi rešitvami kvalitetneje, uspešneje, lažje in konkurenčneje opravljajo svoje delo. Klasičen odnos naročniki–izvajalec spreminjamo v partnerskega;
  • s skrbjo za sodelavce – vemo, da so sodelavci s svojim znanjem, ustvarjalnostjo in delavnostjo temelj uspešnega podjetja.

V podjetju 3 TAV vam ponujamo prednost pred vašo konkurenco. Do danes so nam že zaupala številna velika podjetja v Sloveniji in na Hrvaškem. Z našimi programi za masovni obračun izdajo letno preko 3.000.000 računov, ki pridejo povprečno v vsako drugo slovensko gospodinjstvo.