Vaš uspeh je naš cilj

Skrb za okolje in uspeh podjetja lahko gresta z roko v roki. Verjamemo, da lahko naše podjetje prispeva k doseganju te vizije s pomočjo tehnološko naprednih in celovitih rešitvev, ki jih nudimo našim uporabnikom.

Na prvem mestu so naši uporabniki

S svojimi uporabniki in naročniki razvijamo partnerski odnos in gradimo skupno vizijo. Za doseganje ambicioznih ciljev želimo vzpostaviti medsebojno zaupanje.

Skrb za sodelavce

S svojim znanjem, ustvarjalnostjo in delavnostjo so zaposleni temelj vsakega uspešnega podjetja. V podjetju zato vlagamo veliko pozornosti dobrim delovnim pogojem, osebnim odnosom in družinam prijaznemu delovnem okolju.
{"cpt":"testimonial","style":"1","columns":"1","show":1,"order":"DESC","orderby":"DESC"}

Skupaj z naročniki uresničujemo našo vizijo

S podjetjem 3 TAV uspešno sodelujemo že preko 20 let.

Začeli smo z uvedbo njihove prve verzije programa za obračun komunalnih storitev in nadaljevali vse do danes, ko imamo z njihovim informacijskim sistemom IS21 podprta vsa področja poslovanja. Zelo dobro deluje tudi integracija sistema IS21 in dokumentnega sistema EBA.

Dobro osnovo smo nadgradili še s sistemom za poslovno poročanje BI in spletnim portalom za končne uporabnike eBIS, s čimer smo se našim odjemalcem še bolj približali.

Posodobitve poslovanja in zakonodajne spremembe nam predstavljajo stalne izzive tudi na informacijskem področju. Skupaj z ekipo 3 TAV smo jim vedno kos.

Še posebej smo zadovoljni, ker njihova fleksibilnost in odzivnost omogočata, da pri izvedbi svojih idej nismo omejeni. Poleg tega pa nam njihove izkušnje pomagajo do optimalnejših rešitev.

mag. Edvard Jug

Komunala Trbovlje, vodja informatike

8 milijonov+

izdanih faktur letno

700 tisoč +

aktivnih odjemnih mest

1000 +

zadovoljnih uporabnikov

Vedno boljši poslovni rezultati so gonilo našega razvoja

Naše poslanstvo je zagotavljanje celostnih rešitev s področja informacijskih tehnologij, namenjenih podpori vsem poslovnim procesom v podjetju. 

Naše visoko specializirane vertikalne rešitve s področja obračuna (billinga) in proizvodnje so primerne tudi za najzahtevnejša okolja.

Vizija našega podjetja je ohraniti vodilno mesto v Sloveniji na področju specializiranih rešitev za obračun in proizvodnjo ter to vlogo razširjati tudi izven meja naše države.

Do danes so nam že zaupala številna velika podjetja v Sloveniji in na Hrvaškem. Z našimi programi za masovni obračun izdajo letno preko 8 milijonov računov, ki pridejo povprečno v vsako drugo slovensko gospodinjstvo.

Na podlagi dologletnih izkušnenj na področju digitalizacije uspešno pomagamo svojmi partnerjem pri prehodu na brezpapirno poslovanje, optimizacijo poslovanja, dvigu učinkovitosti in zmanjševanju vpliva poslovanja na okolje.

Nenehno si postavljamo ambiciozne cilje, ki jih želimo dosegati skupaj z našimi uporabniki v partnerjskem odnosu in v deljenju skupne vizije razvoja, ki je prijazna tako do ljudi, kot do okolja.